MRK ARCULAT KRITIKÁKAT IDE

6 megjegyzés:

Bandy írta...

Andris Kritikája:


Robin koronás logója bomba jó.
Szerintem jól kifejezi a gyülést ahogy az emberkék mintha fognák egymás kezét (összefogás...blablabla..), ahogy körül ülik az asztalt.A tartalma melett még formailag is tökre bejön. szóval jó.

A Csabi Koronás logója is nagyon jol sikerült szerintem. Kecses és elegáns (néha kornae helyet almát látok de kicsi a monitorom)
Nem tudom mi a tartalom mögötte de gondolom jelntenek valmit a rublikák.

A panka logója tökjol kifejezi az egész konferenciat, a mindenki beszél mindenkivel dolgot ...

Máté logoja is frankó

Egyébként mindenkiében vannak tök jo dolgok.

Andris

Robin írta...

Nekem a Csabié tetszik a legjobban, bár a Trajan betűtípust nem használnám. Nem azért mert nem szép, hanem mert aki tutira akar menni a klasszikus stílusban, ezt veszi elő csípőből. Kicsit kezd olyan lenni, mint a 60-as évek stilusnál a Compacta meg a Eurostile. Győnyőrű, de már egy kicsit unalmas. A Csabi emblémája egyébként tényleg almát formáz, nem a szemed rossz. :)

A Mikié ami még tetszik, kivéve az "Ördögfarok" verziót. Az origamisból jó lett volna egy színes verzió is.

Bandy írta...

Nem tudom en nem annzira nem erzem ezt a trajannal. Szerintem ha passzol mehet a trajan barmivel. Csak passyolni a kell.

Engem nem zavar a csabi logojaban egzaltalan a Trajan, de en is mast hasznaltam volna valami kecses modern betut. Szoval sansserif jobb lett volna valmi hosszu ascenderrel mert az ment volna ehhez a bordas stilushoz. De mondom nem zavar a trajan. Meno.

bocs hogy nincs ekezetem.

andris

Bandy írta...

nekem is teccik a miki origamis verzioja formailag nagzon ott van.

(Origamis logobol Saigmester logojat egyebkent erdemes megnezni.
Nagzon jol hasznalja a teljes arculatban es a subbrandeket is ugzan azzal az otlettel hihetetlen jol megoldja meg is valtozatos.)

szerintem nezd meg.

andris

Névtelen írta...

HURRÁ!

NYERT A KOVÁCS OLIVÉR "PAJZSOS" EMBLÉMÁJA!

A MAGYAR REKTORI KONFERENCIA PONTOSAN EGY ILYEN EMBLÉMÁT ÉRDEMELT! SE JOBBAT, SE ROSSZABBAT...TÖKÉLETESEN HOZZA A MAGYAR SZÍNVONALAT.

ÖRÜLJÜNK!!! :)

Névtelen írta...

vote kohut bandira :)

zsuzsi